UN PROIECT ADRESAT CELOR MICI
Povestea merge mai departe, povestea transforma cu ajutorul magiei din interiorul nostru al tuturor, al bucuriei, cu ajutorul poveștilor, basmelor sau eroilor de orice fel, cu ajutorul zumzetelor celor mici, povestea transforma totul într-un loc în care alături de copilul nostru merge si copilul din noi ascuns printre grijile și gândurile cotidiene.
Va amintiti de copilul din voi? Copilul care își ducea propria luptă cu tubermanul, copilul care își crea propriul tărâm magic din poveștile sau basmele părinților sau ale bunicilor, cel care își făcea avion din hartie si înconjura cu el pământul sau cel care avea pe usa posterul cu idolul sau personajul preferat? Cu siguranta vi-l amintiti!!
El este acolo si inca mai crede în magie poveștilor.
Fiti alaturi de cei mici, impartasiti-le bucuria , indemnati-i sa viseze, lasati-i sa creada in eroii si personajele preferate.
Începând din acest an, vom fi alături de cei mici aici in ZUMLANDIA, un tărâm creat din culoare, din magia poveștilor, din zumzetul copiilor, un tărâm in care pentru fiecare sarbatorit se va scrie o filă din copilăria lui. An de an ne dorim să creștem înconjurați de zumzetul colorat al celor mici, an de an dorim să oferim bucurie si recunoștință celor care vin in lumea noastră, ZUMLANDIA

Comentarii